4ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο Μελισσοκομίας

 

Το 4ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εισηγητών και συνέδρων στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στις 26-28 Μαρτίου 2022.
 
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ επιστημόνων και παραγωγών μελισσοκόμων, η παρουσίαση νέων δεδομένων στην επιστήμη και την πράξη, η ενημέρωση των παραγωγών και η αναζήτηση λύσεων σε καίρια προβλήματα του κλάδου.
 
Το Συνέδριο θα διαρκέσει τρεις ημέρες και περιλαμβάνει 47 εισηγήσεις σε επαγγελματικά και επιστημονικά θέματα μελισσοκομίας με συμμετοχή επιστημόνων, δημόσιων λειτουργών, εκπροσώπων φορέων Μελισσοκομίας, επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων.
 
Διαβάστε το πρόγραμμα εδώ: https://bit.ly/3tzWqR9
 
Στην αίθουσα Συνεδρίασης επιτρέπεται σύμφωνα με τα μέτρα η παρουσία μόνο ατόμων τα οποία είναι πλήρως εμβολιασμένα ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
 
Η χρήση μάσκας και η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι υποχρεωτική για όλους τους συνέδρους και τους εισηγητές.
 
Η οργανωτική επιτροπή του 4ου ΠΕΣΜ λαμβάνει υπόψη όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η εγγραφή για την παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι υποχρεωτική.
Για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός την πρώτη ημέρα, παρακαλείστε να πραγματοποιήσετε την **εγγραφή σας ηλεκτρονικά στο παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/pdzVjSpejJLrU31x6 .
 
Η εγγραφή και η παρακολούθηση του συνεδρίου πραγματοποιείται χωρίς καμιά επιβάρυνση.
Τα πρακτικά με τις εισηγήσεις είναι έτοιμα και θα διατεθούν τις ημέρες του Συνεδρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου